Δ.Τρίπολης: Ανανέωση των συμβάσεων -Προσλήψεις 70 μόνιμων υπαλλήλων

Την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να εφαρμόσει στο ακέραιο, όλες τις τελευταίες νομοθετικές ρυθμίσεις πάνω στο θέμα των συμβασιούχων της καθαριότητας, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος της Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, μιλώντας για το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίπολης.

Απαντώντας σε ερώτηση της «Λαικής Συσπείρωσης», ο κ. Παυλής δήλωσε τα εξής για το σοβαρό αυτό θέμα:» Ο Επίτροπος μας έχει δώσει το ο.κ. για να πληρώσουμε τους 24 συμβασιούχους που έχουμε, μέχρι αυτοί να συμπληρώσουν το 24μηνο. Αυτό συμπληρώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου 2017. Με την τελευταία ρύθμιση, θα συνεχίσουν οι συμβασιούχοι μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2018, με νέα προφανώς σύμβαση».

Ο δήμαρχος, επίσης ανακοίνωσε: «Ο Οργανισμός Καθαριότητας του Δήμου περιλαμβάνει 52 οργανικές θέσεις. Θα προβούμε στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, σε τροποποίηση του Κανονισμού, ώστε να υπάρξει αύξηση των οργανικών θέσεων και από 52, αυτές να φτάσουν στις 70. Ελπίζουμε, ότι θα «τρέξει» γρήγορα ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για μόνιμες προσλήψεις, ώστε να καλύψουμε τον αριθμό 70″.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΜΟΝΙΜΟΙ, ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ, ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, 70 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ


Αφήστε μια απάντηση