Αθήνα: Καταλήψεις και σε κεντρικό δημαρχείο και Τεχνικές Υπηρεσίες

Εβδομάδα (τρίτη κατά σειρά) κινητοποιήσεων των εργαζομένων και στο Δήμο Αθηναίων, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ που αποφάσισε την Παρασκευή -μεταξύ άλλων- και τη συνέχιση στις καταλήψεις των γραφείων προσωπικού τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη. Σκοπός να μην αποσταλεί καμία λίστα εργαζομένων στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Αναλυτικότερα, ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων:

Τη Δευτέρα 26/11 και την Τρίτη 27/11, συνεχίζει την κατάληψη στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού (Λιοσίων 22) από το πρωί μέχρι τη λήξη του ωραρίου. Επίσης, τη Δευτέρα από τη μία το μεσημέρι η κατάληψη επεκτείνεται στο Κεντρικό Δημαρχιακό Μέγαρο.

Την Τρίτη 27/11 -εκτός από την κατάληψη της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού- θα γίνει από το πρωί κατάληψη στις Τεχνικές Υπηρεσίες (Αθηνάς 16- πλ. Καραμάνου). Την ίδια μέρα, ο ΣΕΔΑ συμμετέχει στην 4ωρη στάση εργασίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ (από τις 11.00 π.μ. – 3.00 μ.μ. και από 3 μ.μ. – 7.00 μ.μ.), καθώς και στη συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί στις 11.30 στην πλατεία Καραϊσκάκη για πορεία στο υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση