Κινητικότητα: Όλες οι διαθέσιμες θέσεις ανά φορέα και ειδικότητα (πίνακες)

Συνολικά 456 προς κάλυψη θέσεις έχουν αυτή τη στιγμή τη δυνατότητα να διεκδικήσουν οι δημόσιοι υπάλληλοι που επιθυμούν να αλλάξουν εργασιακό περιβάλλον μέσω του νέου συστήματος μετατάξεων. Οι εν λόγω θέσεις έχουν ήδη αναρτηθεί στην ειδική ψηφιακή πλατφόρμα στην ιστοσελίδα της «Απογραφής», ενώ από… στιγμή σε στιγμή, αναμένεται να αναρτηθούν και οι υπόλοιπες θέσεις 347 θέσεις που θα καλυφθούν μέσω αποσπάσεων.

Μετά την πρώτη παρουσίαση των 456 θέσεων σε προηγούμενο ρεπορτάζ, η aftodioikisi.gr ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για την παραμικρή λεπτομέρειες των διαθέσιμων θέσεων. Όλες οι θέσεις ανά ειδικότητα και φορέα είναι διαθέσιμες στους παρακάτω συνδέσμους:

Διαθέσιμες θέσεις για μετάταξη:

Οι θέσεις των αποσπάσεων:

Μέχρι την επίσημη ανάρτηση των 347 θέσεων που αναμένεται να καλυφθούν με αποσπάσεις, η aftodioisiki.gr σας ενημερώνει για τη σχετική λίστα με την κατανομή των θέσεων:

  • Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής: 43 θέσεις
  • Υπουργείο Υγείας: 52 θέσεις
  • Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: 20 θέσεις
  • Υπουργείο Μεταφορών: 69 θέσεις
  • ΑΑΔΕ: 163 θέσεις

 

Τα χρονοδιαγράμματα

Όπως σας έχει ενημερώσει η aftodioikisi.gr, ο νόμος για την κινητικότητα προβλέπει συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα στην διαδικασία, όπως το χρονικό περιθώριο των 15 ημερών που δίνει στους ενδιαφερόμενους υπαλλήλους προκειμένου να υποβάλουν τις αιτήσεις τους.

Έτσι, θα μπορούν έως τις 30 Νοεμβρίου οι υπάλληλοι που επιθυμούν να μεταταχθούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους διεκδικώντας τις διαθέσιμες θέσεις.

Τα επόμενα χρονοδιαγράμματα είναι τα εξής:

  • 30 Νοεμβρίου – 15 Ιανουαρίου θα αξιολογηθούν οι υποψήφιοι προς μετάταξη από τον φορέα υποδοχής,
  • 15 Ιανουαρίου – 28 Φεβρουαρίου 2018 θα υλοποιηθούν οι πρώτες μετατάξεις με το νέο σύστημα.