Τι είναι το «Safety Check» που ενεργοποίησε το Facebook για τις Βρυξέλλες

Την επιλογή «Safety Check» έχει ενεργοποιήσει εδώ και λίγη ώρα το Facebook μετά τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες. Με αυτόν τον τρόπο οι χρήστες που βρίσκονται κοντά στο επίκεντρο των επιθέσεων μπορούν να δηλώσουν ότι  είναι ασφαλείς και να ειδοποιήσουν με αυτόν τον τρόπο τους φίλους τους στα κοινωνικά δίκτυα.

ΚΟΣΜΟΣ, FACEBOOK, SAFETY CHECK


Αφήστε μια απάντηση