Π.Κρήτης: «5ο πανελλήνιο γκαλά ρίψεων δρόμων και αλμάτων»

Ο Σύνδεσμος ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Κρήτης , με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης-Π.Ε. Ηρακλείου, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ του δήμου Ηρακλείου,και το ΣΕΓΑΣ , διοργανώνει το 5ο πανελλήνιο γκαλά ρίψεων ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΛΜΑΤΩΝ για Βετεράνους και διαχρονικούς αθλητές στίβου στις 9/11/2013 στο Ε.Α.Κ Ελευθερίας Ηρακλείου (Χανιόπορτα), με ελεύθερη είσοδο.

Σε δηλώσεις του για την αθλητική διοργάνωση ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης ανέφερε: «Ευχαριστούμε τους διοργανωτές των αγώνων αυτών, πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία, ένα σημαντικό γεγονός που βήμα-βήμα καθιερώνεται ως θεσμός. Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι αναγκαίες γιατί προωθούν τον αθλητισμό και στις μεγαλύτερες ηλικίες».

Ο αρμόδιος για θέματα αθλητισμού στο δήμο Ηρακλείου Κώστας Βαρδαβάς επεσήμανε ότι ο αθλητισμός δεν είναι κάτι περιστασιακός στη ζωή μας. Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, για την ενασχόληση με τον αθλητισμό σε όλες τις ηλικίες.

Η γραμματέας του Συνδέσμου Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών στην Κρήτη Αθηνά Βαινά δήλωσε: «Στο πανελλήνιο γκαλά ρίψεων δρόμων και αλμάτων θα συμμετέχουν αθλητές από όλη την Ελλάδα που από τα νιάτα τους είναι αθλητές. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο Στάδιο Ελευθερίας, η είσοδος είναι ελεύθερη, με στόχο να ‘’μεταλαμπαδεύσουμε’’ τον αθλητισμό και στις μεγαλύτερες ηλικίες».

Ο δισκοβόλος πρωταθλητής Στέλιος Αγκλούπας τόνισε ότι οι αγώνες είναι πολύ αξιόλογοι και με σωστή οργάνωση, και ότι το κοινό θα πρέπει να τους ‘’αγκαλιάσει’’.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ :

12:00 Σφύρα Ανδρών

12:50 Ακόντιο

13:30 100 μ Γυναικών

14:00 100 μ Ανδρών

14:30 1500μ Ανδρών + Γυναικών , Σφαίρα Γυναικών

15:00 400 μ Ανδρών + Γυναικών

15:30 Τριπλούν Ανδρών , Μήκος Ανδρών + Γυναικών

15:30 Δίσκος Ανδρών + Γυναικών

16:00 5000μ Ανδρών + Γυναικών

16:20 Σφαίρα Ανδρών

16:45 Κρητικό βόλι

17:15 Ελληνική Δισκοβολία

ΚΟΣΜΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, 5Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΚΑΛΑ ΡΙΨΕΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΛΜΑΤΩΝ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ


Αφήστε μια απάντηση