Λύγισε ο Αρζόγλου: Το χτύπημα στον σπουδαίο ηθοποιό

Δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ημέρες ο Κώστας Αρζόγλου, αφού όπως αναφέρει η Espresso, χάνει το θεατρικό παιδί του, το οποίο δημιούργησε με πολύ ιδρώτα και κόπο.

Ο γνωστός ηθοποιός πρέπει από σήμερα Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, να εγκαταλείψει το θέατρο του με τη διαδικασία της έξωσης. Καλά πληροφορημένη πηγή από το περιβάλλον του Κώστα Αρζόγλου ανέφερε: «Ο Κώστας Αρζόγλου διανύει την πιο δύσκολη περίοδο της καριέρας του. Είναι πολύ απογοητευμένος από αυτό που συμβαίνει, καθώς αποφάσισε να δημιουργήσει ένα προοδευτικό θεατρικό στέκι που φιλοξενούσε ψαγμένες δουλειές, αλλά το έχασε για κάποια ενοίκια που χρωστούσε».

Ταυτόχρονα, άνθρωπος από το στενό κύκλο του ηθοποιού δήλωσε: «Ο Κώστας θα μπορούσε να κάνει ανακοπή της απόφασης έξωσης και να κερδίσει κάποια παράταση, αλλά για αυτό χρειάζονται χρήματα και ο χρόνος που θα κερδίσει δεν θα είναι μεγάλος. Οπότε ακολούθησε τον δρόμο του και τράβηξε οριστικά την κουρτίνα στο θέατρο που δημιούργησε με μεγάλες δυσκολίες, αλλά και με πολύ αγάπη. Ο Κώστας εδώ αφήνει τη ψυχή του».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΚΟΣΜΟΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΑΡΖΟΓΛΟΥ, ΧΤΥΠΗΜΑ