Η πιο sexy διπλωμάτης του κόσμου

Σάλος έγινε στη Σερβία με τις σέξι φωτογραφίεςτης 27χρονης Vanja Hadzovic η οποία εργάζεται στο Υπουργείο Εξωτερικών ως σύμβουλος, όπως αναφέρει το news247.gr.

Η νεαρή πριν γίνει στέλεχος του σερβικού υπουργείου Εξωτερικών είχε ανεβάσει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook σέξι φωτογραφίες, οι οποίες διέρρευσαν στην εφημερίδα Blic.

Η Vanja έχει πλούσιο βιογραφικό. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες και ΜΜΕ στο Βελιγράδι, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό ενώ μιλάει και τέσσερις γλώσσες άπταιστα.

O υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας Ivan Mrkic φαίνεται ότι παρέχει πλήρη κάλυψη στην 27χρονη. « Η εμφάνιση στα κοινωνικά δίκτυα είναι δικαίωμα κάθε ατόμου. Όσοι εργάζονται στο Υπουργείο Εξωτερικών θα πρέπει να ενεργούν σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογία. Ωστόσο αυτή η υπάλληλος έκλεισε το προφίλ της όταν μπήκε στην πολιτική» ανέφερε ο υπουργός.

Ο Mrkic μίλησε επίσης για μια σωστή επαγγελματία που είναι πάντοτε συνεπής στις υποχρεώσεις της. Η Vanja Hadzovic στο παρελθόν διετέλεσε αντιπρόεδρος της νεολαίας του Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Δείτε τις φωτογραφίες της 27χρονης:

 

Πηγή: news247.gr

 

ΚΟΣΜΟΣ, ΣΕΡΒΙΑ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ


Αφήστε μια απάντηση