Η απάντηση της Αθήνας σε Νέα Υόρκη, Θεσσαλονίκη – Παποτό vs κρόνατ και μπουγατσάν!

Τη δική της απάντηση δίνει η Αθήνα στα γαστρονομικά υβρίδια της Νέα Υόρκης με το κρόνατ (κρουασάν + ντόνατ) και της Θεσσαλονίκης με το μπουγατσάν (μπουγάτσα + κρουασάν). Πρόκειται για το παποτό, που είναι συνδυασμού ποτού με παγωτό!  Δηλαδή, παγωμένο ποτό σε ξυλάκι! Μάνγκο, ανανάς, μπανάνα μαζί με αλκοόλ, το οποίο σερβίρεται με μπόλικα παγάκια. Το συγκεκριμένο υβρίδιο πρωτοξεκίνησε να φτιάχνεται στο Bios.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΚΟΣΜΟΣ, ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΝ, ΚΡΟΝΑΤ, ΠΑΠΟΤΟ