γεωργιάδης-μπαλάφας-ο-διάλογος-της-232974
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 29.01.2014 | 10:26

Γεωργιάδης – Μπαλάφας: Ο “διάλογος της κωλοτούμπας”

Δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία αρχικά δεν απάντησε ο Γιάννης Μπαλάφας, εξαπέλυσε στον Αντένα, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι ρουσφετολόγοι, πολιτικάντηδες και κωλοτούμπες.  Για να του απαντήσει ο κ. Μπαλάφας ότι «ο όρος έχει κατοχυρωθεί σε εσάς. Κανείς δεν διεκδικεί τον όρο…»

Οι διάλογοι:

Γεωργιάδης: Όχι ριζοσπάστες δεν είστε, ρουσφετολόγοι είστε, πολιτικάντηδες είστε. Είστε βγαλμένοι από τη χειρότερη πολιτική παράδοση της χώρας. Είστε ό,τι το χειρότερο υπάρχει σήμερα στην πολιτική της χώρας. Λέτε σε όλους ναι, λέτε σε όλους ψέματα. Είστε μόνο για να πάρετε ψήφους. Προκαλώ τους πολίτες να μπουν να δουν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ προ τριών μηνών.

Μπαλάφας: Είμαστε όλα αυτά που λέτε. Εντάξει…

Γεωργιάδης: Γιατί αλλάξατε θέση; Πείτε μου…

Μπαλάφας: Θα τους διώξετε τους γιατρούς του ΙΚΑ; Θα τους διώξετε εάν δεν δεχθούν;

Γεωργιάδης: Πείτε μου γιατί σε τρεις μήνες αλλάξατε θέση.

Μπαλάφας: Θα σας πω αρκεί να μου πείτε

Γεωργιάδης: Πείτε μου και θα σας πω κι εγώ…

Μπαλάφας: Ωχ Θεέ μου…

(…)

Γεωργιάδης: Αυτοί, κ. Παπαδάκη, το παίζουν και ριζοσπάστες. Αυτοί οι υποκριτές, οι πολιτικοί το παίζουν και ριζοσπάστες, όπου όποιος μπαίνει μέσα στην Κουμουνδούρου, τους λέει “πετάει ο γάιδαρος, πετάει”

Μπαλάφας: Μη χάνετε την ψυχραιμία σας

Γεωργιάδης: Για ποιο κόμμα μιλάμε; Να γίνουμε Αργεντινή; Όλα μόνο και μόνο για να πάρουμε ψήφους.

(…)

Γεωργιάδης: Πάντως, έχει ενδιαφέρον, κ. Παπαδάκη, να δουν οι τηλεθεατές τι έλεγαν στον ΣΥΡΙΖΑ προ τριών μηνών για να καταλάβουν το μέγεθος της πολιτικής κωλοτούμπας αυτών των ανθρώπων.

Μπαλάφας: Ο όρος έχει κατοχυρωθεί σε εσάς. Κανείς δεν διεκδικεί τον όρο…